Geboortelijst aanleggen Raadpleeg een lijst | Voorwaarden

Je bent zwanger en er breekt een zalige tijd aan.
Niet alleen het eindeloze verlangen naar je kleine spruit, maar ook het verliefd sprokkelen van spulletjes die je baby zal nodig hebben. Er komt nogal één en ander bij kijken … en nu valt het je veel meer op dat er duizenden spulletjes bestaan. Er bestaat zoveel en wat is het beste voor mijn baby? Soms is het nogal verwarrend…

Als mama van twee jongens, Luka en Senna, ondertussen bijna 6 en 4 meen ik nu ondertussen al een beetje te weten hoe de vork in de steel zit.
Neefjes en nichtjes worden geboren, en zo blijf ik in de “babytijd”. Leuk, leuk.

Voor mij is het ondertussen een passie geworden. Op zoek naar de allerleukste kleertjes, de spulletjes die je echt moet hebben, net anders dan wat iedereen heeft, daarom is t mij te doen.
Ik sta je daarom graag bij met advies en informatie. We overlopen alle momenten van de baby (slapen, badje, eten, op stap, spelen, …) en overlopen wat er allemaal kan. Alles geheel vrijblijvend, je kiest zelf wat je uiteindelijk op je lijstje zet. Zo kies je toch een beetje zelf het cadeau dat je van vrienden en familie krijgt.

Heb je al meubeltjes gekocht, neem dan thuis de juiste afmetingen. Dan kunnen we in de winkel een leuke hoes of bekleding vinden, een hip lakentje of superzacht knuffeldeken.

Een lijstje samenstellen neemt toch al snel 3 uur in beslag. Om dit in alle rust te kunnen overlopen, werken we enkel op afspraak. Je kan langskomen in de winkel of ons telefonisch of per e-mail contacteren. Eens de afspraak is gemaakt, ontvang je een informatie-pakket, zodat je voordien al eens kunt piepen wat er allemaal mogelijk is.

We raden aan een 3-tal maanden voor de geplande bevallingsdatum de lijst samen te stellen. Uiteraard kunnen nadien nog wijzigingen gebeuren. Wanneer u tijdens de zomermaanden bevalt, rekenen we best op een maand extra. Dit laat ons toe alle gekozen producten te verzamelen en te bestellen. Leveringstermijnen lopen al snel op tot 10 weken, vandaar…

Ik wens jullie alvast een voorspoedige zwangerschap en heel veel plezier bij het treffen van alle voorbereidingen!! En natuurlijk een vlotte bevalling en een wolk van een baby!!

Rose
Marikita